HFC - HungarianFigureCollectorsHFC - HungarianFigureCollectorsn/a

02 mese/i fapandidorapandidora
Azt észre vettétek, hogy ha beillesztitek a figura adatlapjára a postai nyomkövető kódot, akkor egy kattintással lekeresi a japán posta oldalán? Szerintem ez nagyon király, eddig mindig meg kellett nyitnom a jp post nyomkövetős oldalát és minden egyes alkalommal, amikor meg akartam nézni, be kellett másolni a kódom. Így most ha egyszer berakom ide, a figura adatlapjáról egy kattintással megnyílik!
07 mese/i faSeravySeravy
1. Szó esett "tipikusan magyar" hozzáálásról, na az is tipikusan magyar hogy kiutáljuk és elkergetjük azt akinek más a véleménye, vagy kellemetlen dolgokat szóbahoz. Igazából persze nem, sajnos máshol is így megy. Az igazi tipikusan magyar specialitás az az hogy a magyarokról rossz véleményünk van pedig mi is azok lennénk. Szerintem nincs még egy olyan ország ahol az emberek ennyire lenézik a SAJÁT hazájukat és népüket.
2. Igenis jogom van hozzá hogy szívtelen barbárnak tartsak mindenkit aki évekig dobozban aszalja a szerencsétlen, jobb sorsra érdemes figuráit, és ahhoz is jogom van hogy ezt a véleményemet kifejtsem. Nekik meg joguk van továbbra is ezt tenni ha kedvük tartja, legyenek vele boldogok...
3. Ha tényleg ennyire kerülendő téma hogy ki mennyit költ és erről másnak mi a véleménye, akkor talán eleve nem kellett volna belekezdeni egy "miért drágák a figurák" témába, meg egyáltalán bármibe aminek pénzhez van köze, bár a véleményemnek speciel nem sok köze volt a pénzhez magához, csak valahogy félre lett értve, lásd 2es pont. Hozzatok egy szabályt hogy pénzről beszélni tilos, ha ez ennyire zavar, mert különben máskor is szóba fog kerülni.

Na, ennyit erről. Válaszolni nem kell rá, úgysem fogom elolvasni. Kikapcsoltam az értesítést a válaszokról. Elegem van. Ha esetleg hülyeségeket irtam most az azért van mert már nem látom a forumot. De az is lehet hogy az agyamra ment a Dangan Roppa, ilyen depressziós, elmebeteg játékot még nem láttam...

Részemről ez volt az utolsó poszt itt és kiléptem. Minek stresszeljem magam, arra ott van az AL "erre kicsit várni kell... igazából voltmár hogy egyévet is de az a maximum... két és fél év után még mindig 5 darab nem került sorra a7ből... te mondtad hogy lassan és alaposan legyen megcsinálva nemértelek... Nemértjük miért lett ferde amikor beraktuk a dobozba még jó volt... " resin hozzáállása amin azóta is rendszeresen bosszankodom pedig már egy év eltelt amióta kiszálltam belőle és lemondtam a maradékot. Ha már tipikusan magyar, az is az volt.

Na további jó napot. Most hogy újabb két órát elpazaroltam az életemből erre, megyek nézek egy kis animét inkább, az hasznosabb.
07 mese/i fapandidorapandidora
OJ légyszi tedd zárttá a klubot! Köszi!
08 mese/i fapaTKanypaTKany Over 9000
Lehet linkelni a klubhoz item #193355
08 mese/i faTziTzi
Ha esetleg úgy alakulna valakinek, hogy olyasmit talál amit csak AU-n belül küldenek, akkor forwardingban tudok segíteni.
01 anno/i fapandidorapandidora
Csatlakozom a dicsérőkhöz! Köszi OJ, szép munka! :)
01 anno/i fa-OJ--OJ-
rookie (1 anno/i fa) #1687974Tök jó az új desing! :)

Thx ^_^
01 anno/i farookierookie
Tök jó az új desing! :)
01 anno/i fapandidorapandidora
Yuriko-chan (1 anno/i fa) #1583492Visszaállítottam, hogy látszódjanak, de akkor sem értem, hogy mire volt jó elrejteni őket.

nekem sokkal jobban tetszik így. Amikor mobilról netezek sose tudtam eltalálni a menüket, mindig véletlen a fejlécre klikkeltem. Nekem így sokkal praktikusabb és az oldal kinézete is letisztultabb, stílusosabb lett szerintem.
01 anno/i faYuriko-chanYuriko-chan
Visszaállítottam, hogy látszódjanak, de akkor sem értem, hogy mire volt jó elrejteni őket.
01 anno/i faYuriko-chanYuriko-chan
Miért vették le a fejlécképe(ke)t az oldal tetejéről? Így most olyan semmilyen...
01 anno/i faTziTzi
ez a varrónős dolog még jobb (olcsóbb) (ha úgy alakulna a dolog)

köszi! :)
01 anno/i fa (1 anno/i fa)RikuRiku
-OJ- (1 anno/i fa) #1526030Anime mintás vagy csak sima? :O

Sima, és Justin Bieber van rajta... Nemám! X'DDD
Van egy Mikus párnahuzatom, még egyik Conon szereztem. Nyilván nem eredeti, (létezik egyáltalán eredeti?) de annyit bőven megért amennyiért én vettem, szerintem szép. Kezdetben - ahogy írtam - aludtam vele, egy idő után viszont kitettem az ágyamból, amikor egyszer csak arra lettem figyelmes hogy "kitúr" engem a saját helyemről! X'DDD Utána már csak díszpárnának használtam, most viszont pont nincs még csak ilyen módon se használva, de majd valamikor csinálok róla fényképet! :D
01 anno/i fa-OJ--OJ-
Riku (1 anno/i fa) #1525935Az én ölelőpárnám olyan.D

Anime mintás vagy csak sima? :O
01 anno/i faRikuRiku
Az én ölelőpárnám olyan. Én is úgy varrattam egy helybéli varrónővel a párna alapot, és ő apró szivaccsal töltötte fel. Nem rossz, bár sokszor elég zavaró tud lenni, mert csúszkálnak benne az apró szivacsdarabok. Mármint... ölelésnél... XD Szerintem ha díszpárnának szeretnéd használni akkor bőven jó az apró szivacsos is, de ha konkrétan aludni szeretnél vele mint ahogy én is tettem, akkor inkább a másik megoldást ajánlanám. XD
01 anno/i faSztikeSztike
-OJ- (1 anno/i fa) #1523397De ha nincs is méretre vágva, hallottam már olyanról aki egy zsáknyi aprószivaccsal töltötte fel a párnát.

Szerintem is az a legolcsóbb, ha fogsz pl. egy lepedő anyagot méretre varrod feltöltöd aprószivaccsal és kész is.
01 anno/i fa-OJ--OJ-
De ha nincs is méretre vágva, hallottam már olyanról aki egy zsáknyi aprószivaccsal töltötte fel a párnát.
01 anno/i farookierookie
Tzi (1 anno/i fa) #1520747Lehet valahol idehaza normális áron daki párnát venni?
Szerintem legolcsóbban úgy lehet megoldani ha lapszivacsot vágatsz méretre, pl. itt: (ext link)
01 anno/i faTziTzi
-OJ- (1 anno/i fa) #1521657Bocs, csak a bélésre gondoltál?
Kérdezd meg az AnimeLandet, én ismerek olyat, akinek varrattak. Talán még most is tudnak, vagy legalább útba igazítanak.


Én fogalmaztam félreérthetően, csak párna kell, igen.
Megkérdezem őket, köszi!
01 anno/i fa-OJ--OJ-
Tzi (1 anno/i fa) #1521645Köszi! Akkor vagy varratok egyet, vagy nem tudom :) vagy majd veszek kint egyet...

Bocs, csak a bélésre gondoltál?
Kérdezd meg az AnimeLandet, én ismerek olyat, akinek varrattak. Talán még most is tudnak, vagy legalább útba igazítanak.

« Precedente   1 2 3 4 5 6 7 20   Successivo »

HFC - HungarianFigureCollectors