GoodsRepublic
3 minuto/i faTsuko-tanTsuko-tan
Welcome to the board notengoplata! :)

Please take the time to read our Community Guidelines.
If you need any help with the site, please have a look at the FAQ. Also, if you find a bug or have a suggestion, please report it to the appropriate discussion at The Official Tsuki Club.

Enjoy your stay! ^^
4 minuto/i faMagsushiNerdMagsushiNerd
If they were going for 2003 al, it would have been cool to have a philosopher's stone to put in the armor as a Preorder bonus. As for Brotherhood/Manga, a regular philosopher's stone or broken armor pieces from when he fought Lust. I wish he at least came with alchemy effects and Ed came with his signature spear, but Ed does have the arm blade and Al is a pretty big nendoroid so it would have cost too much if they added anymore.
6 minuto/i faSasunarufan13Sasunarufan13
Maakie (36 minuto/i fa) #23854290Hrmm, laat ik dat dan maar als een compliment nemen, want toen ik zelf net begon met cosplayen (en Naruto nog best wel nieuw was), zeiden mensen steeds tegen me dat ik Hinata moest cosplayen. xD Ik heb trouwens ook een keer voor een Hinata-cosplayer haar pruik gestyled: [ext link ]
Ik denk dat de populariteit er ook wel mee te maken kan hebben dat er in verhouding tot de hoeveelheid mannelijke characters, er zo weinig vrouwelijke zijn. In ieder geval is dat voor veel cosplayers een belangrijk punt. Dan cosplayen ze liever Hinata, ookal vinden ze bijvoorbeeld Naruto zelf een cooler character. :P
Op dit moment zijn voor mijn gevoel niet-hetero relaties nog niet 'normaal' genoeg om op zo'n manier in media (voor jongeren) te komen. :/ Geef het tijd, geef het tijd... Hopelijk nog in onze tijd, lol.
Ooerherhewrehrerh. <-- Mijn reactie als ik aan het eind van HP denk. xD Zo geforceerd moesten alle mains even aan andere (semi)mains gekoppeld worden....urgh. En inderdaad ook allemaal tegelijkertijd kinderen krijgen, want zonder kinderen is het plaatje ook niet compleet. *eye roll* Nee, ik was zelf ook echt teleurgesteld hier in. Ik heb het idee dat Rowling dit er ingeschreven heeft, zodat ze eventuele vragen voor opvolging van de reeks (krijgen ze kinderen? / gaan hun kinderen naar Zweinstein? / wie eindigt met wie?) allemaal kon voorkomen. :P
Toch wel jammer hoe je zo als Naruto-fan toch een backstab krijgt...maarja euhh...het is tenminste nieuwe content? :P
Oh, laat me weten wat je van One Upon A Time vindt! Ik ken maar 1 iemand anders die het kijkt en ik vind het leuk om er over te discussiëren. :)
Hehe, heb je daar ook toekomstplannen voor? Of een idee hoe je kamers zo wilt gaan indelen? ;) Net zoals dat ik altijd al een eigen figurekamer wilde en daar nu de ruimte voor heb in mijn huis. :)
Hrmm, het was het idee met season 0 (die toen gewoon gereleased werd met alleen als naam 'Yu-Gi-Oh! King of Games'), is dat het de 'start' van de serie ging worden en bij succes er een nieuw seizoen kwam. Alleen flopte dus die eerste verfilming best wel erg. Vandaar dat ook nooit een internationale licenser interesse heeft getoond om die serie uit te geven/vertalen. :/ Zelfs binnen Japan zijn ze destijds alleen op videoband uitgkomen en hebben nooit licenseholders interesse getoond in het uitbrengen met subtitels of op DVD. Je kan season 0 vinden op internet (zowel stream als download), maar dan zijn het dus videobandopnames met een fansub er onder. :P Ik vindt het zelf echt zo jammer. Er zijn genoeg YGO fans die geen idee hebben van het bestaan van de eerste serie, terwijl ik 'm zelf zo goed vindt!
Urgh, McFarlane...een figure-fabrikant die een mixed bag met zijn releases is (ik had eerder Soul Calibur figures in mijn bezit van die fabrikant). Ik heb wat user pictures er van lopen zoeken en Naruto lijkt een beetje...constipated [ext link ] . xD Het prototype ziet er nog best goed uit idd, alleen is dat gezicht zo erg veranderd. :/
Ik wordt nu gewoon boos als ik aan mijn eigen NECA Black Magician denk!!! Grrr. Vooral omdat ik meerdere NECA figures heb die er echt goed uit zien, zoals hun Bioshock figures. Volgensmij is het net zoals bij die McFarlane van jou: Westerse fabrikanten die van anime figures maken, komen er vaak niet zo goed vanaf. :/ (Uitzondering zijn natuurlijk de ultra mega high quality figure fabrikanten, zoals First 4 Figures, Hot Toys etc.)
Ik hoor ook echt niemand meer over AoT praten en je zou verwachten dat met een nieuw anime seizoen er ook een toename zou zijn aan cosplayers, maar het blijft allemaal een beetje uit. :/ Denk jij ook dat het door het lange wachten komt of heb je een andere theorie?
Ik heb inmiddels van een paar andere collectors te horen gekregen dat SAL Parcel heel erg soortgelijke is aan Registered SAL, alleen dan dus met een groter pakket. Ik ben benieuwd, mijn pakketje is een paar dagen geleden gepost, alleen Japan nog niet uit. Hopelijk is dat alleen maar weekendvertraging!


Op zich vergeleken worden met Hinata is niet slecht. Ze is mooi en zeker niet een bitch in de series. Als het echter op abilities aankomt en haar waarde als een vechter ... Well, we can debate about that then :P Pas op in theorie is ze niet zwak, maar haar focus op Naruto zorgt ervoor dat ze als een klunzig, zwak meisje overkomt dat niets kan doen zonder Naruto's hulp :/

Wel, als vrouw kan je nog steeds Naruto zelf cosplayen - zijn sexy-no-jutsu is welgekend en hij verandert daarbij in een mooie vrouwelijke versie van zichzelf ;P

Je zou denken dat mensen in de 21e eeuw er eindelijk aan gewend zijn geraakt :/ Het is niet alsof homoseksualiteit een recent gegeven is; er zijn bewijzen van gevonden van tijdens de Romeinse en Griekse periode, zelfs nog vroeger, dus het is zo oud als de mensheid zelf.

Ja, de HP epiloog vond ik maar met haken en gaten aan elkaar hangen. Ik had echt de indruk dat ze op het einde van de serie er gewoon geen zin meer in had en daarom maar snel iets in elkaar flanste. De namen alleen al *cringes* Om nog maar van de plotholes te zwijgen.

Ja, ik troost me met de gedachte dat ik tenminste nog wat van Naruto en Sasuke kan lezen :P En anders is er nog steeds fanfiction to right the wrong XD

Zal ik doen! Zodra ik het bekijk, laat ik het je weten ^^

Ik heb al een aantal ideeën, ja :D Mijn figures en merchandise krijgen idealiter een kamer op zich. Dan kan ik ze eindelijk mooi uitstallen en displaying in echte cabinets zodat het stof er niet aan kan. Mijn manga en boeken zouden een aparte kamer krijgen en een bibliotheek vormen - met de hoeveelheid die ik heb, heb ik oftewel een heel grote kamer nodig of twee ruime kamers LOL In ieder geval wil ik elke muur vullen met boekenkasten en een gemakkelijke sofa voor een haardvuur - dat echt of niet echt werkt LOL Wat ook geweldig zou zijn is om zo'n ladder op rolletjes te hebben zodat ik tot het bovenste schap zou geraken in de boekenkast XD Een beetje zoals Belle gebruikt in het begin van Belle en het Beest in de bibliotheek LOL

Spijtig dat ze het niet opnieuw hebben geprobeerd om het uit te zenden :/ Yu-Gi-Oh is behoorlijk populair nu en ik denk dat het begin van hem echt wel zou aanslaan nu - zeker bij degene die de manga hebben gelezen.

Ja, het prototype zag er geweldig uit en ik weet wel dat geen enkel product perfect op het prototype lijkt, maar bij Naruto hebben ze echt wel serieus aan zijn gezicht zitten sleutelen - en niet op een goede manier :/ Het verschil is gewoon te groot om te negeren.

Tsume is ook een Westerse fabrikant die goede kwaliteit levert - spijtig genoeg betaal je redelijk veel voor die kwaliteit :/

Ik denk dat het zowel door het lange wachten komt als het feit dat het seizoen nu redelijk kort was. Het eerste seizoen bestond uit 24 afleveringen, het tweede maar uit 12 als ik het goed heb. Dat is echt wel een serieus verschil. Waarom ze het opeens naar 12 hebben gebracht is mij een raadsel.

Ik heb al een paar blogs zien voorbij gaan met mensen die zich afvragen of het normaal is dat hun pakket nog altijd niet Japan heeft verlaten. Bij mijn weten heeft Japan nu toch geen officiële vakantie, heh?
7 minuto/i faRatedCGORatedCGO
My first Meiko figure and is awesome, really big... even Guan-Yu figure is really detailed!!
9 minuto/i faRatedCGORatedCGO
Who else when opened mail box notice the figure has the ponytail broken??? Anyways the figure is awesome.
10 minuto/i faPittaPitta
I did it. She's just so pretty, and the game is amazing. I know I'd regret not getting her, and ther odin sphere figures seem to maintain at least some of their value, so I don't think she's going to bin.
11 minuto/i faRohantorRohantor
v What that guy said, clear your inbox.
11 minuto/i faLilieLilie
Kosura (4 giorno/i fa) #23637195
I'm not sure whether it would increase or decrease the prices, moving from china to Japan sounds like a good thing to me but yeah, again, me XD

From what i've understood, the companies looked at the rising cost of manufactoring in china and calculated that it would cost around the same to manufactor in japan.

KosuraHere's the thing about prices tho and this actually comes from some other people from around the world as well as a few from Japan themselves. People living in Japan barely notice the price change. For them it's about the same price. The people really suffering from it all are those outside of Asia. With most of Europe being the worst cuz they have a ton of added fees upon it all ... custom fees and what not (unless you cheat the system tho which is all nice and sweet and all, until they find out >.>)
While companies are definitely aware of the increase in popularity when it comes to the hobby they're still focused on what's directly in front of them ... aka Japan itself.

I have no idea what the people in japan think about the rising prices, maybe they don't mind :D. I agree, being EU collector sucks :(.

KosuraI feel like there's just too much anime now and only a few of it all is decent, to good.
And even the somewhat decent ones have so much crap going on in it that it gets hard to really focus.
The one negative i can think of too much animes every season is that it's easy to miss a gem anime you might like because there's so much just "decent" anime. Still it's better than 20years ago when we didn't have that much animes and there was a lot of bad to decent anime back then aswell :D.
KosuraFor example an anime I watched a few days ago (completed in one go) "kobayashi-san chi no maid dragon", while the story was rather interesting and the randomness, humor, etc in it was a nice change of pace for people like me who tend to watch more 'serious' anime, it has so much things in it that was so annoying that it was hard to focus on the story, the anime as a whole. Just so much fanservice (fanservice one way or another, many ways of fanservice). There were some moments I honestly shed a small tear but nothing in comparison to Anohana, an anime I haven't been able to rewatch ever since the first time ... thinking about parts alone makes me tear up :')
And while in general after finishing "maid dragon", I have to be honest, it's a decent anime but there's not a single thing that really pulled me in. In a bit it's just gonna go in the pile in my head of anime I watched but barely care about and most likely will forget what even happened.
So in the end people will be in that tree while watching it but fall out whenever they go watch something else, leaving people new to it in there by themselves (if that makes any sense, it's basically what you said about the community dividing and what i said about people jumping from left to right)
Tbh I've done it in the beginning as well. I know one of them which I still look back on and have "mleh" thought about it. Don't regret it to much that I bought them, I don't feel to bad about it but at the same time I shouldn't have. The anime with which that happened for me was 'sora no otoshimono'. The characters in the anime are really well done.
Especially Nymp and Ikaros, while most of it is kind of underlying and background things, they definitely created the characters and gave them a real interesting feel. But the anime itself was mediocre at best. It was so badly done, with worse than pointless fanservice scattered around everywhere. If they made that anime in a serious matter like AB, anohana, etc it would've been amazing.
There's few animes i'm watching this season: Kakegurui (Has weird faces and fanservice though), 18if (I ABSOLUTELY love this anime so far, episode 3 was great. I recommend giving this anime a chance if you have time and intrest.) I'm also watching Touken Ranbu.

Are you watching any of the new animes this season ?

PS. one more thing: Your posts are TOO LONG :DDD
12 minuto/i fa (11 minuto/i fa)ladyrainydayladyrainyday
"What is something positive that recently happened to you?"
I finally got a part time job! It pays weekly for a decent amount of money so I went and preordered the Akko and Jibril nendoroids. I'm thinking about adding the Ice Kirby to that list.

"What is it about figure collecting that you enjoy?"
Having a character I enjoy in physical form.

"Do you have any plans/goals for the future?"
I'm starting university soon for social work but I also got a job in the bakery (which was my second career choice). I'm excited to see how both of these paths play out. I hope to get a well paying job when I graduate so that I can help my boyfriend with his career goals.
12 minuto/i faRatedCGORatedCGO
[color=#]Those who giving this this figure low rates, should comment here and tell us the reasons. It's not fair to this figure get low scores.
12 minuto/i fatacholatachola
rowlet (3 giorno/i fa) #23675038i never knew about that! poor itoi... working on a tight schedule is really stressful, i can't imagine how stressful it would be. my respect to him!
eventually i'll get back to finishing MOTHER, i'm sure mt. itoi will be a challenge though (# ̄ω ̄)
yeah! i'm not exactly an expert on dubs but LWA has a good dub, i think they did a great job!
i know, right? i was a fan of gainax (i loved panty and stocking with garterbelt, i still hope for a second season to this day, ORZ) so i've been a fan of trigger ever since i watched kill la kill! i was a big fan of witches and wizards when i was in elementary school (i was all over the harry potter books, lol) i even wanted to be a real witch! so once i heard of LWA i knew i would be hooked! the animation is great, of course, but i love the characters, setting, and premise for each episode as well!
another anime by trigger that i need to check out is space patrol luluco, i haven't yet seen it but i think the animation looks great so i want to check it out at some point.
i love rowlet, he's so adorable1 he's just a big ball of cuteness, i can see why he's such a popular pokemon from gen 7 (´。• ᵕ •。`) ♡
i haven't finished, either! i spent months trying to reset for a shiny rowlet, and i found him eventually, i named him ollie. he's so cute! but i want to have a full team of shinies before i can let myself get through the whole game. too bad shinies are so hard to find! hopefully i'll finish my game eventually... for my sake and for my rowlet's sake!


you wanting to be a witch is so cute omfkhgkljwioejkfdsh i L OVE YOu ;w;
you would love luluco <3 it has callbacks and references to every trigger show ever. it's basically "a trigger fan's anime". it's over the top and super cute/funny, i think it embodies their production studio really well ^__^
AHAHA OLLIE OMFGG THAT'S A REALLY CUTE NAME WTF (goes and names every starter i have from now on "ollie") it really fits a tiny little rowlet i think LOL. oh and yes, i feel really guilty leaving all my pokemon waiting for me on one of the beginning routes ;;

i was wondering if you'd like to use other places to contact me or just stay on MFC? i have tumblr, insta, snapchat, steam, and league (if you play it) accounts! ofc if you'd just like to use MFC that's fine too ^__^ see you later!!
18 minuto/i faOsomatsuOsomatsu
okami34 (4 ora/e fa) #23843548Happy late birthday! :DThank okami :))
23 minuto/i famimicteixeiramimicteixeira
little witch academia and tanya degurechaf figmas
24 minuto/i fa (23 minuto/i fa)HeldrikHeldrik
Between those you posted, I'd be torn between the gal and the elves. As for girls not listed, my choices would be quite varied, there'd be something for every taste:

-Carrera from Viper GTS (with her original game design)
-Mina Hayase from Sexfriend (with her thick Saiyan-like bush or else there will be blood)
-Mayuka from Imouto de Ikou!
-Minako Takahara from The Guts! (would be the icing on the cake if she came with a shota like that one figure of Cattleya that has Rana included)
-Fay from Front innocent (of course, a figure of her brother John with his virile member turgid and ready would be required so they can engage in suspended congress)
-The two mothers from Musuko no Tomodachi ni Okasarete
-Any girl from Ringetsu

theyasminshow (3 ora/e fa) #23847562Bizen Sayoko and all her friends from Slut Onna/Slut Girl.
Now that's some great taste. Such a timeless hentai classic...
25 minuto/i faBadWolfVindiciBadWolfVindici
So POs open on Friday *_* Can't wait to see what he comes with. I mean, afair he had only one expression in manga so there's no hope for many faceplates :D
32 minuto/i faShiratori1Shiratori1
AoKiseTart (1 giorno/i fa) #23765250Male figures tend to sell more and they tend to be the highest in demand.

*citation needed*
32 minuto/i fakuronekikuroneki
100% agree with your number 2 - more bnha figures please! Other than that:

1) Fire Emblem scales/nendoroids/figmas/anything really

2) Voltron: Legendary Defender paladin figures

3) Kiznaiver scales (will never happen but a man can dream, right?)

« Precedente   1 2 3 4 5 6 7 64   Successivo »