TjilpTjilp little grey bird

Figures (108)

BOZZA

Blog (2)

Commenti (25)

09 mese/i faMaakieMaakie
Tjilp (9 mese/i fa) #17023009View spoilerHide spoiler
Hoi :3
Ik denk dat late replies de standaard worden voor mij xD oeps
Ik had een hele tabel opgezet waarmee ik dat kon doen. Maar bedrijven bellen is scary ahh xD
Ennnn seems I got lucky want de 2 bedrijven waar ik genuinely interested in was heb ik een sollicitatie gesprek mee gehad en 1tje heeft al geaccepteerd... Meaning, Ik heb nu iets van 1.5 maand een baan nu xD dus ik was busyyyy.
Vooral de ritme switch was een groot ding... 7 uur op en 8 uur thuis beh reistijden xP
NHTV's igad stuff bestond laatst 10 jaar geloof ik dat ik zag... Dus.. dan kan het.. wel? //too lazy to count
In de 'versie' waar ik les in heb gehad was het vergelijkbaar, haalde je je eerste jaar net werd je eraf gestuurd mocht je voor zoveel jaar niet weer re applyen, daarna als je je propedeuse dus hebt gewoon verder ploegen door alle harde deadlines heen. Waren n aantal die t niet lukte dus die zitten nu vast in v2, niet echt chil, ik gelukkig zat er nog net niet onder xP Had ik ook geen zin in xD
Keuze wel goed om t af te maken vind ik, zijn ook mensen die stoppen dan gewoon en op een gegeven moment blijf je student... Tis een stuk wijzer om door te gaan I think xP Heb je tenminste een diploma.
Valt wel mee xD
Gelukkiggg heb ik een baan kunnen vinden :') Nu nog een huis xD Ik hoop dat dit bedrijf aardig genoeg is om me te houden na mn eerste contract (en ik t zelf nog chil vind of course xP)
Ennnn I know how you feel now... Nu ik werk.. Ik kijk bijna geen anime meer :'D aah
Tis ze aardig gelukt want ik speel het nu best een tijd lang nu xD Sinds die update. Volgesmij heeft het ook nog steeds best wel wat players ook.. good job bushiroad :U
Daar zit wat in ja. Soms zijn mijn duimen net niet snel genoeg, kan nog steeds niet op extreme spelen ook, perhaps wel op een groter scherm :')
Opgeruimd is fijn :D
Waarsch ondertussen weer net iets verder ermee? xD Ik blijf het super cool vinden. Worbla idd duur, ik zou bijna denken, al zou je die legs daarvan maken, wordt het dan niet ook erg zwaar? o:
Naja dat scheelt dan weer :') Ondertussen heb ik wat backups op mn laptop restored, kom je ook weer achter wat je ookalweer gemist hebt in de tussentijd... aarghh xD;
Ik vond dat je flink opviel met je stapel dozen iig :3 Alleen de plek in de ruimte was wat minder xD; dit nog over de stand op Abu neem ik aan iig..
Ik heb zelf geen idee hoe het er aan toe gaat op comic cons, ben er zelf nog nooit geweest. Lijkt me vervelend als alle bootlegsellers daar heen gaan xP;;
Agreed. Rommel met eigen art als het geen fanart is I think then xD
idd jammer als er dan een twijfelachtige dealer staat.. Neem aan dat die ook niet steeds van naam switchen, misschien dat Abu een preselectie kan maken van dat soort? Zovan, deze verkopen shady dingen, dus geven we andere sellers voorrang...Hello!

Geen probleem hoor! Heb veel mensen waarmee ik slowchat hier. Vaak is het ook mijn probleem dat ik gesprekken langgerekt maak, haha!

Ja, zelf uitbellen naar bedrijven waar je een sollicitatie hebt lopen of wilt beginnen is zenuwslopend, weet er alles van. :P Soms werkt het wel goed om op die manier directer te zijn dan dat je alleen maar e-mailtjes loopt af te wachten. Maar 1x heb ik het andersom meegemaakt en had ik juist een bedrijf afgeschrokken door te bellen. D:

Ah, da's wel balen met die reistijden...ik ben ook heel veel reistijd kwijt met mijn baan. Maarja, ik neem aan dat jij ook er eerst langer wilt werken om te kijken of het goed genoeg bevalt voordat je eventueel verhuisd? (Zelf kan ik niet verhuizen, omdat ik al dat koophuis heb, dus ik zit redelijk "vast".) En voor vroege en late tijden hebben we gelukkig koffie en energy drinks. :')

Volgensmij was de NHTV de tweede in NL (na de HKU) om een game/digitale interactie-gerelateerde opleiding aan te bieden. Dus dat kan best wel goed. xD

Ik heb zelf in mijn vriendenkring en ook onder mijn collega's nu veel mensen die "opleidinghopper" zijn geweest en wel 3-5 verschillende opleidingen hebben gedaan (waarvan dan ook de meeste niet afgerond), voordat ze besloten wat ze eigenlijk wilden. En zelfs daarvan zijn de meesten niet tevreden met wat ze nu als diploma hebben. :P Ik denk dat het tegenwoordig ook een beetje is dat er veel te veel verschillende opleidingen zijn, je weet van gekheid bijna niet meer wat je wilt doen.

Eerst even goed kijken of het werk en de collega's bevallen, ja!! Zou zonde en veel gedoe (+ kosten!) zijn als je nu snel verhuisd en dan weer een tijdje met dubbele huur zit en misschien wel nieuwe meubels nodig hebt...

Welkom to true adult life. xD Ik kijk alleen nog maar anime als ik vakanties heb en ga dan hard marathonnen. En games speel ik eigenlijk alleen in een los verdwaalt uurtje vrij ergens. xD

Ik open Love Live nog wel dagelijks voor m'n daily login bonusses, maar speel nog maar een paar keer per week wat nummertjes, haha. Al die bonusses nu tijdens kerst zijn ook gestoord, zeg!!! Zo gooien je zo veel toe! X_X

Oh pofffoeoefoee, ik weet niet meer wat ik je allemaal heb laten zien, maar hier wat recent progress aan m'n Calne:

Hoed: [ext link ]

Kakkerlak: [ext link ]

Masker: [ext link ]

Ben met veel losse taakjes door elkaar bezig op dit moment. De meeste kleding en stoffen stukken (waar ik altijd het meest tegenop kijk) zijn klaar nu. :)

Ik denk dat (behalve dat het te duur wordt xD) de benen ook te zwaar zouden zijn met bonken Worbla. xD Maarja, er waren genoeg mensen die dichten dat ik hier [ext link ] ook vol Worbla droeg. xD Nee, zo rijk ben ik niet mensen, haha!

Thanks! Ik probeer altijd een beetje een "figuremuur" te bouwen om opvallend te zijn, ja. xD Vroeger had ik het probleem dat mijn kraam gewoon niet op viel en buren altijd monstergrote stellages om me heen bouwden.

Mij trekken die comic cons als bezoeker niet zo, aangezien het vaak niet veel meer is dan een dealerroom, met een podium waar wat events voor gasten zijn. Die gasten zijn ook voornamelijk (semi)beroemde acteurs en tekenaars, dus als daar dan niet zoveel bijzonders voor mij bij zit, is het voor mij niet een reden om speciaal naar een con te gaan.

Nou, het zal je verbazen hoeveel 'gangs' van bootlegdealers er zijn. Ookal zijn deze meer actief in o.a. Duitsland en Frankrijk. Afgelopen Animecon waren ze ook slachtoffer van zo'n groep. Die had onder verschillende namen allerlei kraampjes gekocht, maar bij aankomst bleek dat het dezelfde groep mensen was (allemaal familie ook) die daardoor een groot deel van de dealerroom in 'bezit' hadden.

Ik heb ook vaak genoeg goede ideeën hoe cons hun dealerrooms clean kunnen houden, maar het verschilt per event hoe erg ze naar je luisteren. :P Gelukkig ben ik zelf tegenwoordig de dealerroommanager van YaYcon, dus daar gaat nu alles goed, haha!
09 mese/i faStarMercuryStarMercury
Tjilp (9 mese/i fa) #17023039Hee jij! :D
Hoi ofzo xD
011 mese/i faMaakieMaakie
Tjilp (11 mese/i fa) #15148836View spoilerHide spoiler
En check mijn nog uber latere reply omg lmao. xD
Nou, ik ben dus nu een tijd aan het solliciteren na mn afstuderen, en het is net zo deprimerend, if not nog deprimerender :') Overal waar ik een solli naartoe stuur krijg ik geen of een negatief antwoord op terug. Denk haast dat ik het verkeerde vak gekozen heb ofzo. Geen stufi meer geen baan moet dalijk mn kamer uit ook geen nieuw huis xP ugh. Schiet niet op!
Kan ook best zijn dat de studie toen gewoon nog te 'nieuw' was, want het bestaat nog niet zo lang zelfs. Voordat ik begon was t 6 jaar dat t bestond ofzo? Waren ze alles nog aan het uittesten. Toen ik wegging hebben ze basically alle richtingen weggehaald en mag je doen wat je wil, je werkt in een project, je doet zelf maar iets, weinig begeleiding en vaak geen plek om te werken en dan denk ik van ... Waar betaal je dan schoolgeld voor, dit kan je ook thuis doen. Het systeem waar ik les in heb gehad vond ik persoonlijk veel fijner, ik had tenminste vakken en continu contact met leraren en dat hebben ze nu allemaal geschrapt. >>;;
Ik solliciteer nu ook echt overal ook bij bedrijven waarvan ik denk "dit lijkt me nou echt helemaal niks" maar ja 1 baan is beter dan geen baan.. Besides, heb ik weer ervaring op mn cv, daar doe ik het maar voor (en het geld natuurlijk xP).
Yup ik heb een portfolio website! Aangezien mn echte naam daarop staat stuur ik m wel door in PM xD
Ik zal Daily Life wel gewoon proberen en ik zie wel of t me beter bevalt xD
Yuuppp veel meer van dat soort.. En laatst nog een mega update gehad, nu hebben ze die nieuwe groep Aqours erbij gegooit, ipv alleen maar µ's. Mijn oude telefoon krijgt na die update er wel steeds meer moeite mee om hem te draaien hmm xD
Yup yup understandable. Heb laatst nog Splatoon en Mario Kart gespeeld op de WiiU met vrienden, maarja, was een avondje dedicated eraan xD Als ik alleen zit pak ik mijn 3DS en daar laat ik het bij :')
En toch een stand op Abu gehad dus xD
Had ze idd nog niet gezien! Echt stoer! Is foam lastig om mee te werken? Zelf alleen nog met die 1 mm dikke foammatjes gewerkt, nog niet met die dikke xP En altijd struggle om de juiste lijm te vinden ugh xD Ga je er worbla overheen doen of werk je de foam af zonder?
Ik had laatst een file weggegooid, per ongeluk permanent... was niet de bedoeling... Mn pa heeft m terug kunnen halen met zo'n programma maar dat duurde echt 3 uur (was een terabyte schijf lol) voor iets wat binnen een miliseconde was weggegooid >>;; Maargoed, als je er iets anders overheen hebt gezet al, dan is het niet meer terug te halen waarschijnlijk.
Ik droom alleen maar van zo'n huis xD haha. Maar beter dat je je goed voelt in een huis dan dat je je ergens aan stoort :') Las vandaag al in de krant dat de huizenmarkt ook erg aangetrokken is weer, prijzen weer omhoog enzo xP
Dan is een 'artist alley' wel weer logischer I guess xP Ik vind tot nu toe het systeem in NL ook gewoon prima zoals t is, ik vind wat ik vinden moet en heb niet het idee dat kleinere verkopers amper te zien zijn tussen de megastands.
*mental image van mensen die rondrennen met zwaarden op conventies, wild zwaaiend* hmmm xD
Ik had trouwens niet het idee dat ik er een zag op Abunai... Zo een zwaardenstand. Dus of ik ben blind, of ze waren naar ACC, of ze waren er gewoon niet xP Viel mij iig niet op xD
Mja, als het nou rommel is met eigen art erop... Dat vind ik dan nog wel origineel :') Ik stoor me er mateloos aan op rommelmarkten (particulieren enz, vind echt dat ze er niet thuishoren) dus dan vind ik dat ook met conventies really xD
Vraag me af, had je nog wat gevangen op Abunai qua bootlegs? o:


Hoi!

Geen probleem hoor, jij bent vast ook hartstikke druk! ^^ Ik ben zelf nu druk in de laatste-dingen-afronden-voor-werk-en-ondertussen-alles-klaar-hebben-voor-Nishicon-fase. :')

Aww, naar om te horen! Klinkt heel erg soortgelijk als wat ik had. :( Ik had voor mezelf ook reminders in m'n agenda gezet om nog bedrijven te bellen/nog een keer te mailen als ik na +/- 2 weken niets van ze had gehoord. Misschien ook een tip voor jou?

Het klinkt als een gigantisch Millenial-zeik-ding, maar het banentekort is echt voelbaar. :< Er zijn genoeg leuke dingen om in af te studeren, maar vind er dan ook nog maar eens een baan in. :/ Succes in ieder geval!

Oh pfooe, dan was waarschijnlijk de tijd dat ik ging kijken hun eerste jaar dat de opleiding bestond ofzo. Wacht nee dat kan niet. Ehh, ik ben 3 jaar geleden afgestudeerd van een vierjarige opleiding en dan was het 2 jaar daarvoor toen ik nog op de middelbare school zat. Het was zeker weten de NHTV. *confused*

Oh wow, dat klinkt als een lekker rommeltje...veel opleidingen hebben dit tegenwoordig. :/ Die van mij was in het eerste jaar een bom aan theorie en een hard bindend studieadvies waarbij je zelfs een voldoende moest hebben op al je huiswerkopdrachten. Het tweede jaar was ook veel theorie, maar wat kwakkelender. Ze leken te weinig vakken te hebben en ik had gigantisch veel vrije tijd (niet dat ik klaagde :P ). Jaar 3 was je half kwijt aan je stage en dan de laatste 1,5 jaar die er over was moest je projecten doen met bijna geen begeleiding en compleet geen les meer. Het was in principe "red jezelf maar". Ik was toen ook echt heel erg teleurgesteld in mijn opleiding, maar aangezien ik er toen al 2,5 jaar mee bezig was...tsja, dan maak je het toch maar af. ^^''

Woops dit is nu een behoorlijk rant-bericht aan het worden, haha!

Sowieso een baan (wat voor baan dan ook ;) ) is beter dan een gat op je CV! Als ik nog een tip mag geven, het is totaal niet leuk werk, maar callcenters zoeken altijd mensen... Het is in principe een "in- en uitloopbaan", waar je ook merkt dat de meeste mensen er zitten met het idee weer verder te zoeken. Hou er wel rekening mee dat de meesten je er uit mikken na je eerste contract en/of wanneer je op een type contract moet komen dat je meer benefits krijgt. ^^''

Is goed! Kijk ik daar binnenkort naar! :) Ik weet nog niet hoe druk ik ben vanavond, dus misschien kom ik er niet aan toe vandaag (moet nog de was doen pfff). >.<

Oh god die Love Live update! Oh man! Ik was in principe weer een beetje gestopt met Love Live, maar er is nu zo veel te doen!!! Aaaaaah! Ik heb een paar dagen terug echt 2 uur gespeelt ofzo, zo slecht. xD Ik heb daar eigenlijk geen tijd voorrrr haha!

Ik speel Love Live op de tablet, vind ik fijner dat je met twee handen uitgebreid kan spelen, ipv alleen je duimen! ;D

Breek me de bek niet open over de stand daar, haha! Wat een gedoeeeeeee! Maarja, uiteindelijk de stand gehad. Heb behoorlijk veel grab bags weten te verkopen, maar helaas verliep de rest van mijn verkoop niet echt lekker. Achja, alsnog behoorlijk wat opgeruimd. :)

Ik ben zelf dol op foam! Maar Hoe dikker het foam, hoe moeilijk om te bewerken inderdaad! Na een middagje werken met die dikste foam (waar dus de onderbenen van gemaakt zijn) heb ik ook gigantisch moeie handen, haha!

Hoe de afwerking is, verschilt per stuk. Dingen met meer details, krijgen inderdaad een laag Worbla Black. Maar de grootste delen krijgen een paar lagen undercoat, waardoor ze er een stuk shinier uit gaan zien en dan nog wat metallic verf er op! :) Ik vind Worbla erg mooi, maar het is ZO DUUR. Ik moet dan honderden euro's er in gaan stoppen om enkel de benen van Calne helemaal Worbla te maken als ik dat zou willen doen...

Hier wat meer Calne progress van de laatste tijd trouwens! :)
[ext link ]
[ext link ]
[ext link ]
[ext link ]

Werken met stof is altijd mijn minst favoriete deel van een kostuum, dus ik probeer het altijd snel te tackelen, haha!

Ik ga er van uit al die foto's kwijt te zijn, ja. :( Maar gelukkig was het van een item die ik al eens eerder heb gemaakt en de vorige keer wel uitgebreid gefotografeerd heb: [ext link ]

Van mij mag de huizenmarkt er ook wel weer bovenop komen. Wij willen toch voorlopig niet verhuizen, dus laat maar stijgen die waarde! xD

Ik ga het weer merken dit weekend. Ik krijg links van me een huge dealer met allerlei stellages en vitrinekasten en rechts van mij een klein kraampje. Ben benieuwd hoe erg ik dan opval. Ga wel weer figures in een muur de lucht in bouwen. Hopelijk verkoopt er nu eindelijk iets groots deze con, want ik heb zo weinig tijd om dingen op internet te gaan zetten! *fingers crossed*

Rondrennen was geen overdrijving, ik zie het vaak genoeg. Gelukkig zijn die dingen voornamelijk hol plastic. :P

Nee, Abunai! had geen zwaardenstand inderdaad. Denk dat die inderdaad op ACC waren. Die comic-con-achtige dingen hebben het niet zo op Fake Is Sad en moeite doen om bootlegvrij te zijn, dus dan slaan de bootleg verkopers hun slag. :/ Hopelijk draaien ze in de toekomst een beetje bij...

Rommel met eigen art = helemaal okay. Zeker als ze ook lage prijs voor lage kwaliteit vragen, dan is het een beetje in verhouding voor de geinteresseerden met een kleinere portemonnee. Het probleem is dat ze gewoon van die 99-cent-buy-it-now-free-China-shipping prullaria aan komen zetten. :/

Abunai! was redelijk clean! Ik mag niet exacte namen zeggen, dus ik zal het even vaag omschrijven: Er waren meerdere stands met ongelicenseerde dingen, maar die na het weghalen daarvan nog genoeg andere dingen te verkopen hadden. Verder was er ook een verbod dat twijfelachtige dealers geen grab bags mochten, wat het voor ons weer makkelijker maakte. Toch jammer dat ze twijfelachtige dealers dan toch weer toelaten. *zucht* Maar dat is een algemene zeur die ik heb bij cons. Er zijn genoeg mensen die kraampjes willen, dus dan vind ik het jammer als er een slechte of twijfelachtige dealer staat, alleen maar omdat deze sneller was met zich aanmelden dan een ander. *zeur zeur* ;)
01 anno/i faLynette21Lynette21
Tjilp (1 anno/i fa) #14060712Gefeliciteerd! :3

Heel erg bedankt! ^^
01 anno/i faMaakieMaakie
Tjilp (1 anno/i fa) #13926555View spoilerHide spoiler
Yooo alweer een super laat antwoord blah @-@;;;
Thanks xD It's still kinda dawning on me haha
De opleiding is geswitched van 'werkwijze' een paar keer, nu is het weer super veel zelfstudie maar tijdens mijn 'versie' was het dat je "Game Design", "Visual Art", "Programming" of "Indie Game Development" kon volgen. Ik geloof dat het eerst idd alleen maar art en programming was. Maar daarna dus niet meer :P
Nog niet echt een baan op het oog, ben eerst bezig mn portfolio wat op te poetsen, daarna moet ik denk ik retesnel gaan solliciteren naar vanalles en nogwat om tenminste een geldstroom binnen te krijgen nu stufi dadelijk weg is xD;;
Mijn plan to watch lijst wordt groter en groter haha. Nog niet aan toegekomen :') Ik vond Lucky Star een beetje lastig om te kijken, denk dat t niet mijn ding is. Is die Daily Life nice uiteindelijk? Waarschijnlijk ben je onderhand wel klaar met kijken nu xD
Ik haal nu ook nog steeds alleen maar dingen op :') Na de update van het spel is het wel makkelijker om rank up te gaan omdat de LP behouden wordt als je rank up gaat, dat is wel fijner xP
Ik heb ook geen idee wat de 2ehands prijzen ervan zijn, misschien wel een stuk goedkoper. Misschien daalt de prijs zelf ook wel meer als de nieuwe voor de PS4 hier ook uitkomt.
Aangezien ik diva speel op psvita en t een handheld is kan ik overal wat gamen tussendoor sneaken, moet zeggen dat ik mn eigen PS3 al een hele lange tijd niet meer heb aangeraakt omdat ik niet het idee zelf heb dat ik vrije tijd heb (maar handhelds lukt blijkbaar wel xD) dus ik snap t wel een beetje.
Klinkt goed! Wat fijn :D Ik hoop t ook voor je. Ik ga denk ik deze Abunai weer wat proberen te verkopen bij de bring&buy, vorige kleine con voor de eerste keer geprobeerd en dat was snel weg dus ik hoop dit keer ook weer xD
Oooo so nice looks so cool o-o Hoop je echt tegen te komen op een con als je m af hebt D: need pics met je haha
Ah balen idd >: Er zijn programma's die misschien wat kunnen redden ervan? Valt te proberen als het nog lukt.
Ja, ik had het laatst ook over met andere mensen en het kwam er op neer eerst een soort 'tussenwoning' te nemen voordat ik een 'proper' huis te pakken krijg xP Alleen al omdat ik nog dan een steady baan moet zoeken etc en moet settlen in het adult life I guess xD
Sws al waarschijnlijk de prijzen die je dan per m2 moet betalen... Kleine verkopers halen hun kosten er dan niet uit xP Besides, hier in NL heb ik nog niet een ruimte gezien die zo groot is dat alle kramen zoiets zouden kunnen pullen.. Het NL systeem is iig wat aardiger tegenover kleine verkopers inderdaad.
Mmm ik ga je er wel een PM over sturen om wat info te gatheren if you don't mind xD Als je m nog hebt uberhaupt pff late reacties van mij ._.;;;
Ah zo ja, dat is duidelijk :P. Ik vind ze eigenlijk niet helemaal goed passen op zo'n conventie, dan eerder iets zoals castlefest, maar het zal wel verkopen anders zouden ze er niet elk jaar zitten xP
Yup, true. Al denk ik zelf eig dat het niet heel erg snel gebeurt, vooral als je niet mega populair bent, I guess. Maar dan nog I'd rather make money on stuff dat ik zelf compleet bedacht heb ipv fanart xD
Denk idd dat t iets is waar je altijd mee bezig kan zijn ja xP Bootleggers gaan er nooit mee ophouden zolang er geld te vangen is helaas =P Zoals in topgear ooit gezegd werd; "Apparantly 'copyright' doesn't translate well into Chinese".


Hello!

Geen probleem ik ben zelf ook belachelijk druk. Nieuwe baan en verder is er ook veel te doen nog aan mijn nieuwe huis en probeer ik er soms nog aan toe te komen aan cosplay te werken, haha!

Toen ik afgestudeerd was, zat ik best wel "eeeeeehhhh" met het vooruitzicht om te solliciteren. Ik ben best wel goed met overtuigende brieven schrijven en in bijna elk gesprek kom ik er ook wel goed vanaf. Daarom kom ik bij sollicitaties altijd heel ver, totdat ze bij het punt van ervaring komen. *zucht* Bij heel veel sollicitaties ben ik 2e en 3e plek geworden, en elke keer als ik werk zocht, deed ik er heel erg lang over om iets nieuws te vinden. Woops, sorry dat ik meteen dit bericht zo deprimerend begin, sorry!

Hrrmm I guess dat je dat meer hebt bij opleidingen met "moderne" onderwerpen in industrieën die veel veranderen (zoals de games industrie). Toen ik ging kijken was het zeker weten alleen Art of Programming, en dat was beide niet echt voor mij weggelegd. ^^'' Verder kwamen de meeste studenten ook echt zwaar overspannen op mij over door de hoge werkdruk. Ik weet niet of dat beter werd toen jij ging studeren en ze dus meer onderwerpen hadden? xD

En ja ik had hetzelfde "eerst een baan hebben en daarna een goede baan zoeken". :P Ik heb nu gelukkig sinds kort eindelijk een baan met een vast contract. Heb namelijk na mijn afstuderen eerst redelijk wat jaren voor een uitzendbureau gewerkt. We gaan al weer de depressieve kant op, maar ik wilde je als tip meegeven dat je het beste eerst moet pakken wat je pakken kan en als je dan in een "luxe"positie ziet, rustiger gaan zoeken naar je gewenste baan en type contract/uren. :)

Ik ben trouwens benieuwd naar je portfolio als je die af hebt! :) Ik neem aan dat je een website hebt?

Haha, nee, Lucky Star is niet voor iedereen. xD Ik heb idd Daiy Life nu afgekeken en het is Lucky Star met jongens, ja. :P Dus waarschijnlijk niet je ding. Ben daarna begonnen aan (en kijk nu nog) Slayers. Een "goude oude" die ik tot nu toe nog geen kans had gegeven. Ik vind het leuk tot nu toe. Een luchtige fantasy-serie als je daar een keer zin in hebt. :)

Ik heb het idee dat sowieso Love Live nu veel meer rondgooit met bonusses?! Als het de verjaardag van een character is krijg je soms wel 5 Love Gems alleen al voor inloggen!!! En ik heb ineens ook aardig wat scouting coupons nu, terwijl je die eerder bijna nooit kreeg. En dat terwijl ik juist veel minder ben gaan spelen...ik kan me voorstellen dat actieve spelers nog meer overladen worden met bonussen. o.o

Haha, same. Ik heb als ik wil console gamen dat ik ook echt er voor wil zitten en een hele middag of avond iets wil spelen. Ik wil dan niet tussendoor iets rushen. Handhelds/tablets/telefoons leg je ook sneller weg als je even iets anders wilt/moet doen. Ik ben nu bijvoorbeeld de Kingdom Hearts HD remake aan het spelen op de PS3, maar zit bij een stukje waar er 3 bossfihghts op rij komen. Dus als ik die weer eens wil proberen, moet ik niet de console tussendoor uitzetten. :P Oftewel: Ik ben nu al wekenlang er niet aan toegekomen om verder te spelen met KH... :P

Ik ga ook op Abunai! weer een berg spullen bij de B&B leggen. Ik had toevallig voor morgen op de planning om spulletjes te gaan zoeken en in te pakken! Ik ga denk ik weer een groot aantal artbooks inpakken, in de hoop dat ze ook goed verkopen op Abunai!. En ondertussen hoop ik nog steeds dat een echte stand ook voor me door kan gaan...

Haha, thanks! Ik heb inmiddels weer wat meer progress, dus ik denk dat je nu deze nog niet hebt gezien:

[ext link ]
[ext link ]
[ext link ]
[ext link ]

En ben afgelopen weekend aan het jasje begonnen, maar ik kan nog niet goed inschatten hoe lang ik daar mee bezig ga zijn!

Nou het probleem is dat de kaart nu gewoon...compleet leeg is. Dus het is niet alsof ik corrupte foto's heb ofzo. Ik ben bang dat ik ze allemaal kwijt ben... :( Ik heb wel nieuwe foto's van de tasjes die nu dan af zijn gemaakt!

Ja, het huis wat wij nu hebben zijn we SUPER tevreden mee, maar het is niet groot. Dus we hebben niet "echt" een tussenwoning, maar ik zie ons wel iets groters willen kopen als we eenmaal beiden een hoger inkomen hebben in de toekomst! ;)

Veel kleine verkopers zitten er dan een beetje zielig bij helaas. Dan heb je grote dealers met een mega u-shape en allerlei wanden met items (alsof je een mini-anime-winkel inloopt)...en dan heb je daarnaast een doujinshi-artist met een klaptafeltje met een kleedje er op. ^^''

Ik vind ons systeem algemeen wel wat eerlijker. Die m2 mogelijkheid zijn echt typisch iets voor het zeer commerciële en "bigger is better" Amerika. Ook zorgt het systeem voor veel geruzie, vooral als 2 juist hele kleine of 2 juist hele grote dealers dicht op elkaar staan. Maarja, overal wat op te zeiken hebben is ook weer iets typisch Amerikaans. xD

Oh ik heb nog niets van die lijsten te koop gezet en verder ook nog niet veel mensen er op gewezen. Dus tenzij ik me bedenk of ik een figure wel of niet wil verkopen hoef je niet bang te zijn dat het van de lijst verdwijnt. ;) Melty heb ik dan ook nog niet te koop gezet verder!

Naar mijn idee krijgen we meer en meer van die zwaardenwinkels en vaak komen ze ook met steeds grotere stands! Ik zie ook genoeg bezoekers er mee rondrennen op conventies. Dus het is even afwachten of het een tijdelijke hype is dat die zwaarden veel populairder worden, of iets dat gaat blijven. (Het liefste zie ik al die rotzooi-zwaard-verkopers verdwijnen, scheelt ook weer gedoe met hun semi-bootleg die ze zijn en daar de discussie met ze over aan moeten gaan...)

Wat ik nu sinds een paar cons merk is dat grotere fanartists nu ook naast hun eigen fanart wat kleine frutsels bij de kraam proberen te verkopen. Wat dan AliExpress/eBay rommel van 1-2 euro is waar ze dan 5 euro oid. voor vragen. Dus dat vind ik een beetje zorgelijk. Ik weet dat het voor veel fanartists moeilijk is om met winst uit een con z'n dealerroom te lopen, maar dit zijn praktijken die ik liever ook niet zie...

Dat inderdaad, ja! China is eigenlijk unstoppable. Dus het beste wat wij kunnen doen is proberen Westerse verkopers te educaten om zo niet de China-rotzooi binnen te halen voor hun winkel!

Leggi altri commenti

Tjilp

Dettagli

Mostra TuttoImmagini (250)

gainax alter panty_&_stocking_with_garterbelt yagyuu_toshiyuki tanaka_masanori panty_anarchysega guts nendoroid good_smile_company trigger phat_company nendoron kawanishi_ken jun_(e.v.) pm_figure nakashima_kazuki shichibee iwanaga_sakurako yamashita_manabu kill_la_kill matoi_ryuuko mankanshoku_...