Loading
Live better. Play more!
Kida79
Ultima Visita 9 ora/e fa • Iscrizioni 9 anno/i fa23,950 visite (2,744)

Figures44

Media1

Commenti21

Köszi a jelölést! ^^
2 anno/i fa
Köszönöm szépen a Fav-ot! ♥
8 anno/i fa
Szia! Kösz a visszaigazolást! :)
8 anno/i fa
Kida79Boldog Születésnapocskát :)))
Köszönöm szépen! :)
8 anno/i fa
http://myfigurecollection.net/image/Kida791324141695.gif

Boldog Karácsonyt mindenkinek! Merry Christmas!!!
8 anno/i fa
Kida79Szióka!

Hogy vagy? Remélem jól:)Gondoltam szólok ,hogy Holdfény honlapján láttam ezt a figurát (ITEM #61728),hogy rendelhető,egész jó árban szerintem.Remélem sikerül beszerezned.Tekken-es Christie-t meg elvileg tud AL rendelni én most írtam nekik ,hogy nekem kell egy,de még várom a válaszuk. Remélem tudtam segíteni.puszi:Patti


Szia! :)
Oh, én még nem vettem észre. Tényleg jó ára. Habár várok még a megrendeléssel, mert mostanában nem szeretek túl korán rendelni dolgokat, hátha később megbánom. Csak olyat rendelek meg, ami tényleg nagyon kell, és ha később úgy állok anyagilag, akkor berendelek mellé még egy-két apróságot, ha belefér. Ezért várok még vele. De szerintem ha fenn van HF honlapján, akkor valószínűleg a boltban is lesz majd, talán akkor veszem inkább. Sajnos a pénz sok mindenben befolyásol, mivel tanuló vagyok, óvatosan kell bánnom a rendelkezésemre álló összegekkel.

A Tekken Christie-vel is a fenti okok miatt várok. Január még nem kiszámítható, túl sok érdekesebb figu jöhet még akkor.
Az az igazság animeland-to nem annyira csípem az árai miatt. Tudom, hogy okkal kerül minden annyiba amennyiért adják, de ha magamnak egy pár ezressel olcsóbban ki tudom hozni.

Látom, jó sok szépet előrendeltél! :) A Melty annyira cuki :3 mindig nézegetem, annyira helyes, csak még nem tudom befér-e. Meg ha már választanom kell novemberre, akkor már inkább Sora ITEM #72252 ez annyira tetszik, de még mindig nem tudom eldönteni, hogy befér-e a költségvetésembe.

Holdfényconon remélem összefutunk :) Szombaton megyek, habár szinte egész nap a kártya versenyen leszek, de igyekszem majd Rui és az AL pultja körül legyeskedni!
9 anno/i fa
Szió!

Sajnos pont kifogtuk a rossz időt nyaralás alatt, de azért jól éreztem magam. :)
Igyekszem majd fényképezni, amint hazahozok egy új figuszt. Meg aztán a blogomat is hanyagolom mostanában, de hamarosan újra bele fogok lendülni a figura ismertetésbe.
Persze, megyek HoldfényConra, AnimeLand pultjánál megtalálsz majd mindkét nap. ^^

Kida79Szió!

Igen, szerencsére most tudok egy-két drágábbat is beszerezni.Mert hát ami szép az ugye drága is (általában) sajna.Most rá álltam arra,hogy egy adott animének,mangának a tetszetősebb karaktereit megszerezem ,vagy legalábbis megprobálom megszerezni(mert hát azért az én kereteim is végesek).Nálad is láttam szép figurákat rendelés alatt,már várom a képeiket.Én is igyekezni fogok időt szakítani a fényképezgetésre.Most probálkozok a photoshop-os trükközésekkel,hátha sikerül valami igazán egyedit alkotni:)
Remélem jól telt a vakációd és jó időd volt.:)Holdfénycon-ra jössz? puszika
9 anno/i fa
Szióka!
Látom nagyon rákaptál a figuragyűjtésre. :) Igazi szépségeket sikerült megrendelned, csak így tovább!
9 anno/i fa
Kida79Az istenke éltessen sokáig:) Figurákban gazdag szülinapocskát:) ^-^

Köszönöm szépen. :)) Épp ma érkezett a Lunamaria figuszom! *__*
9 anno/i fa
Kida79Your website is really cool and intresting:) I see the next review will be Angel Beats! I will watch it:)Have a nice week ^-^

Thank you so much! As you see we recently started the site so theres not that much going on...yet! But yeah we will probably do one of our Angel Beat figurines! The poll isnt done yet but it seems that we probably won't get to much more votes.
9 anno/i fa
Live better. Play more!

INFO

Livello
Sesso
Posizione
Libri
Memories of a Geisha,Twilight,Band of brothers,Game of Thrones
Giochi
Final Fantasy series,Assassin's Creed
Musica
Funky,Soul,Hip-Hop
Macchina fotografica
Sony Cyber-shot
Computer
Macbook Air

Immagini554

Foto Preferite163

Preferiti26

Amici59

Club30