Loading
Exclusive anime goods from Japan!
Lumilieska

Lumilieska

«…»
Ultima Visita 1 ora/e fa • Iscrizioni 1 anno/i fa1,866 visite (31,787)

Figures59

A riguardo

Show
Queen's Blade, Kuroshitsuji, Akame ga Kill, Shingeki no Kyojin
Libri
Lord of the Rings, Inheritance Cycle
Giochi
Soul Calibur, Alice Madness Returns, Silent Hill
Punti MOE
Curves, big breasts, wide hips, thick thighs, pale skin, long hair, fighting pose, succubus, animal ears and tails, badass female characters
Musica
Symphonic and industrial metal, classical and opera

Commenti2

0pt
Lumilieska (1 anno/i fa) #20898860Moi, en saanut sulle lähetettyä huudossa viestiä kun se vaatisi jonkun huuto plus -jutun, mutta olisin kiinnostunut tuosta Ignis -figuurista. Siis punatukkaisesta versiosta. Voisin ostaa, jollet ole myynyt :)
Moi, kiitos kysymästä! Punatukkaista Ignistä en ole vielä myynyt, koska valitettavasti figuurin alustassa on paha kuluma. Tahra on keskellä alustaa, siitä kohtaa mattapinta onkin kiiltävä, näyttää rasvatahralta. Laatikko on olemassa, mutta muovisisustat puuttuvat. Figuurissa itsessään ei ole kuitenkaan mitään vikaa vaan ihan hyvässä kunnossa, alustan kunto vain vähän harmittaa.

Jos siitä huolimatta olet kiinnostunut ostamaan figuurin näistä virheistä huolimatta, voin myydä sen halvalla 20 euron hintaan plus 8,10 euron postikulut. :)
1 anno/i fa
0pt
Welcome to the board Lumilieska! :)

Please take the time to read our Community Guidelines.
If you need any help with the site, please have a look at the FAQ. Also, if you find a bug or have a suggestion, please report it to the appropriate discussion at The Official Tsuki Club.

Enjoy your stay! ^^
1 anno/i fa
Exclusive anime goods from Japan!

Immagini30

Amici1